Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har et stort problem, rot. Hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som bor hjemmefra på tredje året nå. Jeg har vært på folkehøgskole i ett år, og er nå igang med andre året i et studieløp. Jeg er veldig glad for å kunne bo for med selv, men har ett stort problem: ROT. Jeg har funnet ut at jeg er helt sinnsykt rotete. Klær, papirer, søppel, brukte tallerker og matrester flyter rundt på gulvet, og på alle andre ledige flater. Sengetøyet er flekkete og ikke skiftet på flere måneder. Det som er rart er at jeg ikke bryr meg nevneverdig om det. Jeg bor i kollektiv med fem andre personer, og jeg er livredd for at de skal komme inn på rommet mitt og oppdage hvor skittent jeg har det. Jeg tenker ofte at jeg burde rydde, men det blir aldri noe av. Og når jeg først får gjort det tar det ikke lang tid før det er fælt igjen. Hva skal jeg gjøre? Finnes det noen måte man kan få hjelp på? Noe litteratur jeg burde lese?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer