Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Problemer med annen leietaker

account_circle

SPØRSMÅL

jeg leier en leilighet som er 2 etasje og moren/stedfaren min leier 1 etasje. vi leier av en huseier. rundt sommertid fikk jeg en klage av stedfaren min litt før stilletiden at han skulle legge seg og at min aircondition bråkte. Jeg tenkte at dette var jo enkelt og fikse også har jeg ikke hatt en klage på det. Men så fikk jeg en ny klage fra stedfaren min om at det dunket oppefra på natten. Og jeg kommer ikke på hva det kan være. Han mente det var stolen som knirket og jeg tror det kan ha vært gulvet siden det er litt slitt. Men han truet med og klage til huseieren. I tilegg til dette låste han seg inn i leiligheten da de har nøkkel til leiligheten min. pga hovedsikkringen. Men likvel valgte og gå inn here rundt natt tid da jeg gjorde det jeg pleier. det jeg pleier og gjøre ettersom jeg sover på dagtid er lage mat, gå på do, og jobbe på pcen. Dette er en person som ikke er villig til og bli enig med. Jeg lurer på hva slags valg jeg kan gjøre da? Har vurdert og kjøpe huset med min mor

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer