Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Klage

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Vi har nylig flyttet ut og har bodd i blokka vår i nesten 3 mnd. Utleier har vært sur fordi vi ba om redusert husleie ettersom kjøkkenviften ikke funket. Etter vi vurderte å ta saken til HTU kom utleier på døra uanmeldt sent på kvelden, og truet med å kaste oss ut selv neste lørdag dersom vi bråket. Han sa han hadde fått en klage forrige lørdag om bråk, og at dette var eneste advarsel. Vi fikk det ikke skriftlig. For det første sier reglementet at det skal være stille etter 22. Vi fikk klagen rundt 21.30. For det andre skrudde vi ned musikken umiddelbart, og var ute resten av kvelden. Det er derfor svært usannsynlig at de klagde til utleier. Dessuten har vi som leietakere ikke lov til å ha direkte kontakt med utleier med mindre han selv ønsker det, og klagen må derfor ha gått via megler først. Hvis det viser seg at utleier har gått rundt i blokka og spurt om folk hadde noen klager på oss, bare for å finne noe vi har gjort "galt" (noe vi ikke gjorde), er dette lovlig?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer