Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Mangel

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg bor i studentboilig og opplever kraftig bråk i naborommet i alle døgnets tider. Jeg sover bare 3 timer om natten pga. dette, og har prøvd alt; blant annet snakket med vedkommende og klagd til utleier flere ganger (skriftlig og muntlig). Dette ødelegger psyken min, og føler kroppen min en dag vil slukne. Jeg har svimt av flere ganger pga. søvnmangel allerede. Til tross for klagene, er personen enda ikke ute. Andre personer har til og med blitt flyttet på, men det er ingen andre ledige rom for meg - så jeg må leve med dette hver dag. Og det har gått 4 måneder nå. Med tanke på at det i kontrakten står at alle bestemmelsene i Husleielovens gjelder, føler jeg boligen min består av en mangel (§ 5-2) Jeg noterer meg at jeg visst nok kan holde leien tilbake? Kan jeg deponere pengene til en egen avsatt konto uten at det er skummelt? Jeg vil ikke begynne å gjøre dette om det betyr at dette blir en rettstvist, det har jeg ikke råd til hvis jeg taper. Føler meg helt hjelpesløs.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer