Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Uenighet om tilbakebetaling av depositum for leie av bolig

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, en venninne av meg har blitt nektet å få tilbakebetalt hele depositumet. Fordi det tydeligvis ikke var vasket bra nok. Problemet er at depositumet ligger på huseier sin brukskonto eller sparekonto, som leien også ble betalt til. Som da etter husleieloven § 3-5 andre ledd sier ikke er lov. Da de ringte for å fortelle han dette, sa han at 2000 kr av depositumet ble brukt på et vaske firma han leide inn, men etter mye diskutering, fant de ut at han hadde tatt de 2000kr selv. Tingen er at han nå nekter å utbetale noe, og vi lurer på hvor vi kan sende inn klage på dette? For husleierutvalget gjeler jo bare for noen fylker, men ikke vårt. Gjelder en sum på 15 000kr, så forliksrådet er også utelukket.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer