Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Depositum 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei vet ikke om jeg har kommet rett nå men prøver alikevell . Har en sak med min tidligere huseier. Han holder tilbake depositumet for han mener den ikke er prdentlig rengjort og at det er skruhull i veggene og slitasje på en dør. Saken har seg slik, at det er rengjort der, men manglet et lite skap, han krever 6700kr rengjøring for dette. Slitasje på døren vil det jo alltid bli, når mann har bodd der i 2 år, pluss at det er baderoms døren, og da vil det bli fukt. Men er det virkelig jeg som skal betale for slitasje ? En annen sak er at skruhullene var der da jeg flyttet inn, keg har ikke så mye som hamret inn en spiker engang. Han var der selv IKKE til stede da jeg tok over for nesten 2 år siden, han hadde INGEN stedsfortreder, og jeg påpekte disse hullene til han via SMS da jeg flyttet inn. Han fikk også anbud på vask osv, uten og kontakte meg først, selv om jeg tilbyr å gjerne Skrubbe og vaske en gang til, selv om jeg mener det er helt unødvendig. Er dette lov ? Kan han gjøre slik!?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer