Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Bortvisning - Privat eiendom

account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg lurer på en ting. det handler om en sint gammel dame som kommer ut av leiligheten si hver gang jeg eller andre henger eller bare står og sanker. disse leilighetene er oppe på en butikk europris og helgø meny. det bor sån ca 50 i disse boligene og hver gang kommer hun ut og sier at vi må gå fra området for det er privat eiendom. men det er treningssenter, legge kontor og andre ting og her i dette komplekset. det er og sykkelstativ benker. hun damen sier det er privat eiendom og det er bare låv å gå igjennom og ikke bli eller henge i på eiendommen. jeg spør henne om jeg kan få bevis på at vi ikke har låv til å være her. men sier hun enten hun skal ring politiet eller andre. vi trenger ikke å lage en lyd så sier hun at vi bryter låven. kan jeg pls få svar for jeg synes ikke dette er greit og jeg blir tvunget til å gå av eiendommen når vi ikke har gjort noe galt. :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer