Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg trives bare virkelig ikke her jeg bor nå. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

account_circle

SPØRSMÅL

(Jeg er litt usikker på hvilken kategori dette spørsmålet er under.) Nå bor jeg i en ganske stor by, men til jeg begynte i 3 klasse (på barneskolen) bodde jeg i en stor by. Jeg trives ikke her jeg bor nå. En av grunnene er at jeg har ingen ekte venner. Jeg har bare venner som bytter meg ut hele tida. Jeg har prøvd å få andre vennner, men det skjer det samme hver gang. Dette (og andre grunner som ikke er relevant) gjorde meg deprimert. Jeg sluttet å ha interesse for de få tingene som gjorde meg glad og jeg stengte meg ute fra andre mennesker. Jeg trives bare virkelig ikke her, og jeg vet at jeg kommer til å ha det kjempebra der jeg bodde før. Når jeg snakket med mamma skjønte hun også at jeg ikke trivdes, men at vi ikke kunne flytte fordi hun måtte jobbe her, og at hun ikke har råd. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre snart

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer