Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Dobbel leie

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg å min samboer har nå bodd i en leilighet snart i 2 år og nå bestemte vi oss for å flytte. På leiekontrakten står det ikke noe om oppsigelse men vi ble muntlig enige om 2 mnd før. For 2 uker siden snakket vi med vår huseier som sa at det var greit at vi flyttet ut fram til 1 februar. Hvis vi betalte ut februar. Det var OK. Også sa ham at hvis det flytter inn noen nye 1 februar slipper vi å betale leia. Noe som da er logisk og så klart et selvfølge. Han skal jo ikke tjene på at vi flytter. Vi har da betalt vår del og han har fått nye leietakere. Og han nekter å betale tilbake leien vi har betalt for februar. Han juger om masse rart og klarer ikke å bestemme seg om hva han skal juge om lenger. Hva skal vi gjøre ? Det er vell ikke riktig at han skal tjene på at vi flytter? Han får jo da betalt av både oss og ny leietaker ? Vi har jo da rett på å disponere leilighet i februar da vi har betalt leien for februar ?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer