Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvor lenge må man på få registrert adresse for å fortsette å få støtte?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg og typen har nylig leid leilighet, men det er viktig for han å fortsette å bo i bydelen han gjorde før(her er det da snakk om Oslo) for å ikke miste navhjelpen han for øyeblikket får, derfor kommer han til å delevis være i leiligheten vår og delevis fortsette å bo hos foreldrene sine. Hva er reglene for hvor lenge du kan oppholde deg på et sted uten at det telles som at du bor der? Jeg har hørt at det er 3 månter? Så om han da eksempel hadde vert i leiligheten i 3 månter i strekk og så bodd hos foreldrene litt igjen, hvor lenge må han være hos foreldrene av gangen og hvor lenge kan han være i leiligheten av gangen?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer