Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Depositum på privat konto

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sitter nå oppi en litt vanskelig situasjon. For ca 2 mnd ba utleier meg betale både husleie +halve depositumet.det gjorde jeg da.Hun fikk depositum pengene i kontanter og skulle da opprette den kontoen så skulle jeg sette inn det resterende beløpet.Det ble ikke opprettet noe konto.Jeg har nå ikke betalt denne mnd husleie når jeg nå finner ut at de pengene har hun satt inn på sin private konto.Uten mitt samtykke.Hun krever nå også siden jeg er for sein til å betale at jeg skal betale husleien for denne mnd+neste mnd og så også betale resten av depositumet.Så oppretter hun den kontoen når de kommer inn.Og må også betale for april igjen i mars.Dette har aldri stått i en kontrakt men siden jeg nekter betale husleie før den kontoen er oppe og jeg ser en husleie inn på en depositum konto så må jeg vist betale da alt dette.Vist ikke må jeg flytte ut på onsdag.Dette Fikk jeg melding om på en lørdag og måtte være ute onsdag vist ikke alle disse pengene er på konto mandag. Er dette lov?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer