Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Ønsker å flytte nærmere sentrum - hva kan jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Dette er helt sikkert et dumt og irrelevant spørsmål, men det har plaget meg en god stund nå. Jeg har bodd i det samme huset med foreldrene mine i snart 8 år, og begynner å bli drittlei av å bo der, særlig fordi skoleveien min alltid vil være rundt 1 mil lang. Har lenge snakket med foreldrene mine om at jeg vil at vi skal flytte, slik at skoleveien min blir kortere, og for at jeg skal bo nærmere vennene mine som bor i sentrumet av Oslo. Vet at det ikke er penger som er problemet i det hele tatt, men blir ofte fortalt at det er jobben til min mor som binder oss til området, ettersom hun ikke ønsker en lang reisevei. Jeg syns det er meget urettferdig at hun skal ha kort vei mens både jeg og min far har kjempe lang reisevei. Har også i løpet av ungdomsskolen slitt veldig med å henge med venner i fritiden fordi jeg bor veldig langt unna. Føler meg nesten isolert der jeg bor nå. Hvordan skal jeg overbevise foreldrene mine om å flytte? Er det noe jeg kan gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer