Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Avtalt tilbakelevering

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sa opp leiligheten et par dager inn i desember, og spurte om det var greit om jeg kun leide der ut februar selv om jeg har tre måneders oppsigelsestid. Utleier sa det var greit og ba meg sende mail så han hadde det skriftlig. Fikk aldri svar på mailen. Og idag 28. februar, når jeg allerede har flyttet får jeg melding om at jeg må betale leie for mars og, siden de ikke har fått nye til å flytte inn. Er det noe jeg kan gjøre med det? Utleier sa det gikk bra at jeg kun leide ut februar, men har det ikke skriftlig. Og nå når han sender mail den siste dagen i måneden kan jeg ikke gjøre noe med det for jeg har allerede ny leilighet og har ikke råd til to leier.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer