Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg og familien bor i kommunal bolig, har spørsmål om dette.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, vi er en familie på fem og bor i en kommunal bolig, med en femårskontrakt. Jeg har tre søsken over 18 år og er 17 selv. Etter at kontrakten går ut, er jeg også over 18 år og myndig. Vi blir da flyttet til en mindre bolig og slik jeg har skjønt det, er det fordi at vi søsknene som er over 18, ikke telles som barn lenger og at boligen da er på størrelse for en person, altså bare for vår mor. Jeg lurer rett og slett på hvorfor det er slik. selv om vi blir flyttet til en liten leilighet om fem år, vil vi fortsette og bo hjemme, men fem personer i en liten bolig blir utfordrende. Er det slik det skal være? Har du tips til hva vi eventuelt kan gjøre for å skaffe oss en leilighet som er stor nok for familien å bo sammen? i og med at vi bor i en kommunal bolig, er det vanskelig med penger. Vi som fire søsken prøver å hjelpe til med økonomien så godt vi kan.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer