Hopp til hovedinnholdet

Jeg og familien bor i kommunal bolig, har spørsmål om dette.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, vi er en familie på fem og bor i en kommunal bolig, med en femårskontrakt. Jeg har tre søsken over 18 år og er 17 selv. Etter at kontrakten går ut, er jeg også over 18 år og myndig. Vi blir da flyttet til en mindre bolig og slik jeg har skjønt det, er det fordi at vi søsknene som er over 18, ikke telles som barn lenger og at boligen da er på størrelse for en person, altså bare for vår mor. Jeg lurer rett og slett på hvorfor det er slik. selv om vi blir flyttet til en liten leilighet om fem år, vil vi fortsette og bo hjemme, men fem personer i en liten bolig blir utfordrende. Er det slik det skal være? Har du tips til hva vi eventuelt kan gjøre for å skaffe oss en leilighet som er stor nok for familien å bo sammen? i og med at vi bor i en kommunal bolig, er det vanskelig med penger. Vi som fire søsken prøver å hjelpe til med økonomien så godt vi kan.

SVAR

Besvart 12.03.2018 09:59:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke råd til egen bolig? Du kan ha krav på bostøtte

Har du dårlig økonomi kan du få hjelp av Husbanken og kommunen din til å skaffe deg bolig. Les mer om du er en av de som kan få støtte.

 

Les mer
attach_file

Hvor kan jeg søke økonomisk støtte?

Her får du svar på hvilken støtte du har krav på om du flytter hjemmefra, er ferdig med videregående, er student eller gravid.

 

Les mer
attach_file

Hvordan finne sommerjobb?

Hvilke jobber kan du søke på, og hvordan finne drømmejobben? Start jakten tidlig, de beste jobbene går først.

 

Les mer
attach_file

Hvordan skrive jobbsøknad?

Hvordan formulerer du en søknad? Hva er viktig å ha med? Ung.no gir deg tips til jobbsøknaden.

 

Les mer
account_circle