Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er en kopiert kontrakt med min signatur på dokumentforfalskning?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg fikk en ny kontrakt av huseieren min i posten hvor det stod at husleien var økt med 110 kroner, jeg har nav garanti i forhold til depositum. Men når jeg bladde gjennom den nye kontrakten ser jeg at han har kopiert den gamle kontrakten vår med min OG den Nav konsulenten som godkjente garantien min. Det er ikke det at 110 kroner er mye, MEN at han har tatt å kopiert min forrige underskrift og en ansatt fra nav. Det synes jeg ikke er greit! Går ikke dette under dokumentforfalskning? Hvem skal jeg kontakte i såfall? Hadde huseier levert kontrakten blank og ikke tatt med min underskrift når jeg ikke har blitt opplyst at husleien øker fra sammen måned, da hadde det vært Okei. Men jeg har ikke fått noe opplysning om dette, og synes det er frekt å bare kopiere to personers underskrift.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer