Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Bør jeg godta tilbudet om tidsbestemt kontrakt uten oppsigelse, eller ikke?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skal studere i Trondheim til høsten for første gang, og har derfor begynt å se på hybler. Foreløpig har jeg sendt en søknad til Studentsamskipnaden. Jeg har også fått tildelt bolig uten å signere kontrakt med 2 andre studentbyer som drives privat. Pris og kvalitet virker veldig bra på de private studentbyene, men kontrakten er tidsbestemt, og kan ikke sies opp slik den kan med studentsamskipnaden. Derfor råder mange meg til å heller velge samskipnaden, men de andre hyblene er egentlig mye mer aktuelle for meg om en ser bort i fra oppsigelsesproblemet. Jeg har jo heller ikke fått svar fra samskipnaden, og mange av hybelene er uten bilder, generelt ikke så aktuelle for meg. Burde jeg takke ja til en av de private studentboligene selv om det ikke er mulig å si opp pga. tidsbestemt kontrakt? Det er jo mange andre som gjør det, med tanke på at disse byggene også fylles opp hvert år..Bruker det å gå fint med de som velger slike kontrakter?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer