Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan NAV nekte meg å flytte hvis jeg har depositumsgaranti?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer på om nav kan nekte meg og flytte?jeg betaler husleie selv for jeg er uføretrygdet,men må ha nav garanti på depositum..jeg vil være selvhjulpen og kommer ikke til å trenge støtte fra nav utenom dep garantien.j har to barn på 9 og 10 år og har nå funnet meg et nytt sted og bo fordi der vi bor nå er det alt for liten plass.vi har bare to soverom så jeg må sove på sofan i stua hver natt.rommene er så små at det bare er plass til seng og noen leker.de kan aldrig ta m seg venner hjem da d er så liten plass.kan nav si nei til å hjelpe meg m dep garantien og si at de ikke vil j skal flytte?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer