Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Skal delvis bo hjemme, delvis hos bestefar. Hva skjer med stipendet?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg tenker å studere i Hønefoss fra høsten og har en bestefar som bor der. Jeg tenkte jeg kan bo hos han når jeg skal på skolen også være hjemme i helgen. Jeg bor nå hjemme (i Asker) med mor og far. Lurte på om jeg kan skrive at jeg bor borte selvom jeg kanskje er like mye hjemme som jeg er hos bestefar. Har ikke lyst til å lure lånekassen men føler ikke det kommer tydelig fram på sidene deres hvordan jeg skal registere dette. kan godt hende jeg blir hjemme i noen perioder hvor det er lite skole også hos bestefar når det er mye skole. Vil veldig gjerne ha det stipendet siden det hadde vært supert. Jobber annenhver helg så da må jeg hjem uansett. Takk for svar:)

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer