Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan banken avslå å gi lån dersom de får vite at jeg er gravid?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og min samboer har fått finansieringsbevis fra banken for å kunne kjøpe bolig. Dette fikk vi i vinter og vi kjøpte også leilighet i vinter. Det vi kjøpte er nybygg og står ikke ferdig før til høsten. Vi ringte straks og informerte dette til banken. Vi har vært og signert kjøpskontrakt med megler, men ikke i banken enda. Banken sa at det ikke hastet siden overtaking var så lenge til, men at vi skulle holde de oppdatert på innflyttingsdato, om det skulle endre seg. Men nå har det seg slik at jeg er blitt gravid igjen (vi har et barn fra før som banken vet om). Nå er jo jeg redd for at hvis det blir lenge til innflytting og magen blir veldig synlig når vi skal inn og signere lånedokumentene, om de kan avslå lånet? Evt om jeg er pliktig å informere dem om at jeg er gravid om de spør om vi planlegger flere barn?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer