Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan vi fordele verdier som vi vil ved samlivsbrudd?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Vi eier idag 2 boliger 50/50, på papiret og i virkeligheten, vi er veldig enige om hvem som skal eie hva etter samlivsbruddet. Den ene boligen kjøpte vi for 1,5 millioner for 9 mnd siden, er idag verdt 2,1 millioner. Den andre boligen kjøpte vi for 3 år siden og har bodd i den begge to siste 3 årene. Hvis vi fordeler så vi eier hver vår del 100%, vil da den som tar over boligen vi har pusset opp, få skattesmell på overskuddet på 600 000 (300 000 50%) Eller kan dette fordeles trygt mellom oss siden vi er gift ?

account_circle
AKTUELT NÅ

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer