Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Bekymret for at utleier skal kaste meg ut pga. hunden min.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er i en ganske stressende situasjon og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg kom inn på drømmestudiet i oslo, og lette lenge og fikk leid en leilighet som det var lov med dyr. Jeg har bodd i leiligheten i 3 uker nå og har problemer med at flere av naboene er svært aggresive og sint mot meg og min hund som er en større hund. Det var en hendelse der jeg ikke så en som kom gående inne i blokka og hunden hoppet og var såvidt borti han med labben og helt forstålig ble han sint. Dette er et engangstilfelle og jeg fikk idag vite av de som leier ut at de har fått en klage på hunden som ellers er helt rolig, og bjeffer veldig sjeldent. Vi har deretter flere hunder i blokka som bjeffer hele døgnet. Jeg er veldig stresset og redd for at naboene skal legge meg og hunden for hat pga den ene tilfelle og er livredd for å bli kastet ut. Når jeg snakket med utleiere virket de forståelsefulle. Om de ønsker å kaste meg ut, får jeg en advarsel først? Hunden er veldig viktig for meg.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer