Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Må jeg betale leie når utleier pusset opp på badet?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg leier et rom fra en jente jeg bor sammen med og hun pusset opp badet mens jeg var borte 1 måned. Fikk beskjed 5 dager før avreisen min om at det ikke blir ferdig til 1 uke etter jeg er tilbake. Jeg var misfornøyd så sa hun jeg må ikke betale den 1uke. Da jeg kommet tilbake for å hente noen av mine tingene var det arbeidsstøv over alt i rommet mitt, jakkene hadd blitt slengt på senga min og dobørste og andre badeting var ved siden av senga mitt. Kjøleskapet og all maten var borte (lagret hos foreldrene hennes), den nye var forsinket som jeg fikk melding om førrige uke men det var ikke tydelig at det ville være slik denne uken. Nå mener hun at hun måtte rydde opp etter meg da mine ting var på badet mens de skulle pusse opp og at jeg hadde jo ikke krav på kjøkken da jeg ikke betalte den uken. Spørsmål er, da bosted ikke var levelig i det hele tatt i August, må jeg betale husleie i August i det hele tatt? Det var jo flaks for henne at jeg var på reise og hun valgte den tiden for arbeid

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer