Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan medlåntaker bruke sin forkjøpsrett?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og kjæresten min skal kjøpe bolig, og hans mor skal være medlånetaker. vi var på en visning for ikke lenge siden og satt oss opp på budrunden. vi ventet med å se hvor mye den kom til å gå for, og den er innenfor vår prisklasse. så nå tenkte vi at vi skal kjøpe den på forkjøpsrett. men bare min kjærestes mor har god nokk annsinetet til å kune kjøpe over de som vant budrunden. men kan hun som medlånetaker bruke sin forskjøpsrett? er det lov?

account_circle
AKTUELT NÅ

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer