Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det lov å flytte ut når man er 15 (snart 16)??

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 15 år, blir 16 i November. Jeg hater å bo hjemme. Det er litt vanskelig å forklare hvorfor, men jeg føler ikke at jeg får vært selvstendig her hjemme. Middager er vanskelig fordi jeg har en kresen person i familien som moren min tar hensyn til når hun lager middag, rydding er også vanskelig fordi jeg ikke får laget mitt eget system på det (jeg rydder hele huset og får ukelønn for det) og alle virker sure mot meg. Føler ikke jeg passer inn i familien, og jeg klarer ikke å bo hjemme pga det blir for uselvstendig for meg. Hva skal jeg gjøre? Finnes det noen ordninger hvor jeg kan bo for meg selv på en måte? Er det lov å flytte ut når man er 15 (snart 16)??

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer