Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har jeg krav på prisavslag?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og en kompis leier en leilighet der vi på forhånd ble opplyst om at det ville bli oppussingsarbeid i leiligheten i leieperioden. Vi avtalte redusert leie i perioden, og har dette med i kontrakten. Etter hvert som arbeidet nærmet seg, dukket det opp flere og flere opplysninger utover det vi ble informerte om da vi skrev under kontrakten. Under byggeperioden har hele leiligheten blitt en arbeidsplass, utenom en liten del av oppholdsrom. I tillegg har vi fått opplysninger om at strøm i noen perioder kan falle ut, og med tanke på at vi ikke har vann heller i leiligheten (noe vi var opplyste om), mener vi at standarden er så lav at man ikke kan kreve den leien vi har avtalt i kontrakten. Kan vi ha krav på ytterligere reduksjon i leien?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer