Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Taper jeg på å betale leie og ikke eie?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har bodd sammen med samboer i 1 år nå. De første 6 mnd betalte jeg husleie. Deretter opprettet vi samboerkontrakt og jeg begynte å betale 50% av husleia og alt. Jeg eier ikke boligen. Vi planlegger å selge å kjøpe ny bolig sammen innen 2 år. Er det rett av meg å betale 50% på bolig som jeg ikke eier med samboerkontrakt? TPer jeg på å ikke eie frem til vi kjøper ny bolig sammen? Mvh Anette

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer