Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan utleier nekte meg at kjæresten overnatter?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg har en kjæreste som bor på hybel. jeg blir nå nektet og overnatte her, jeg jobber 1 måned av og 1 måned på. så jeg vil gjerne vær med hun når jeg er hjemme. så kan hun nekte meg og være på hybelen til kjæresten min? hu bor ilag med veninna, men det gjer ingenting for ho at eg er her siden hu og skal få besøk av kjæresten sin senere. og om eg blir her over en lengere periode, kan utleier øke leia?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer