Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Spørsmål om oppsigelse av husleieforhold

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sitter i en vanskelig situasjon og er ikke sikker på hvordan å komme meg ut av den. For et par måneder siden begynte jeg å leie en hybel, men siden da har min psykiske helse blitt mye værre og føler nå at det ikke er trygt for megselv å bo alene. I leiekontrakten står det at leieforholdet ikke kan sies opp i løpet av det første året. På grunn av dårlig økonomi og ingen fast intekt har jeg ikke råd til å betale for et sted jeg ikke bor. Siden jeg ikke klarer å bo alene og vil helst flytte hjem igjen føler jeg at jeg har gjort det helt umulig for megselv, siden jeg ikke kan si opp leieforholdet før et år har gått. Spørsmålet mitt er vel egentlig om jeg har noen som helst muligheter angående leieforholdet?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer