Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Problemer med huseier

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Vi har leid ei leilighet på en gård, og deltatt på ett eierskifte på gården. Vi har leid av ny eier i 11 mnd nå, mens vi månetlig har fått hørt hvor udugelige vi er og at hvis vi ikke gjør som han sier sp blir vi kastet på dør. Nå har vi endelig funnet en plass og avtalt innflytting med de som eier der.. Men nå har eier på gården ringt han nye å løyet om at vi har solgt han en bil som var ett vrak og at vi er skyldig han flere hundre tusen. Nå vil ikke ny huseier la oss flytte inn. Huseier her på gården ringer han som vi skal flytte til å forteller han nye ting hver gang og at vi ikke har betalt husleie på to måneder. Hva skal vi gjøre ? Han har ødelagt for oss. Vi har nå tre dager på oss å finne boplass, hvis ikke er vi uten tak over hodet. Hvile rettigheter har vi i en slik situasjon? Må kanskje nevne at huseier på gården ikke vil ha husleiekontrakt, selv om vi har mast på det. Og han lar oss ikke bruke forsikring ved uhell og skader. I tillegg måtte vi jobbe svart for han.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer