Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva gjør jeg når utleier ignorerer brannsikkerhet?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg oppdaget nylig at hybelen jeg bor i ikke har verken brannslukkingsapparat, brannteppe eller brannvarsler(den jeg har er ikke installert på vegg eller tak, og den er uten batteri) Så da lurer jeg på hva jeg skal gjøre med det ettersom at utleieren aldri vil høre på meg og bare går i forsvar hver gang jeg sier ifra om at jeg mangler noe, eller at noe ikke fungerer slik det skal. Lurer også på om det er slik at muntlige avtaler er like gyldig som skriftlige? For jeg bar lover blant annet vaskemaskin før jeg flyttet inn, og nå 4 måneder senere har jeg ennå ikke fått det.. Og når jeg Spørr etter den får jeg bare til svar «det er for mye arbeid og for dyrt å sette rør gjennom kjøkkenbenken» (denne kjøkkenbenken samnt hele innredningen er fra 70-80 tallet) Håper dere kan svare meg på disse spørsmålene :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer