Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg vil flytte til Frankrike. Hvor starter jeg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en jente på 15 år som planlegger å flytte til Frankrike (lille) neste år og være borte et helt år i forbindelse med sporten jeg driver med. Jeg er en aktiv bordtennisspiller på nok så høyt nivå, og jeg vil bruke mer tid til å trene i utlandet etterso det er bedre treningsforhold der. Jeg har snakket med foreldrene mine, og de sier at de kan vurdere det hvis vi finner en god økonomisk plan. Ettersom jeg vanligvis ville startet vg1 neste år, så tenker jeg å heller ta hele vg1som privatist og fokusere mest på avgangsfagene dette året. Slik ville jeg hatt tid til å trene mye, men samtidig gjøre skole. Planen er også å finne en leilighet med grei standar og med en vennlig pris. Spørsmålene mine er da - Hvor starter jeg? -Er der mulig å få lån/stipender til leilighet eller noe annet? -Hvilke sider er det bra for å finne leiligheter?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer