Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg si opp leieavtale i kollektiv for bare min del?

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg flyttet inn i et kollektiv med to jenter for et år siden. Når vi flyttet inn signerte M på kontrakten og den krever at vi skal bo der et år og så er det tre måneders oppsigelse. September i år så hadde vi bodd der et år. Jeg sa i fra 20 september at jeg hadde funnet et nytt sted å bo og at jeg kom til å prøve å få noen til å ta over rommet mitt. Jeg var ferdig utflytter før 1. Oktober. Da byttet vi om på rommene i leiligheten så hun ene tok over rommet mitt så jeg må da finne en ny leietaker til det minste soverommet i leiligheten i stedet for det største. Jeg har nå betalt tre mnd husleie uten å finne en ny leietaker. Jeg mener da at jeg har betalt ut oppsigelsestiden min og kan si meg ferdig, men jentene mener at jeg må fortsette å betale helt til jeg finnet noen ny. Kan også nevne at jeg aldri har signert noen kontrakt i dette kollektivet og heller aldri betalt noe depositum. Hvilke rettigheter har jeg i denne saken?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer