Hopp til hovedinnholdet

Jeg får bank hjemme og lurer på hva straffen for det er? Og hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

del 2: Moren min sier også at hun har lov til å slå meg samme sier pappa, jeg er så lei av det nå jeg får bank hele tiden, eller sier bare mamma at jeg har adehode og er skada og fortjener og død det sier ikke pappa, han beskytter meg når mamma sier det og blir sint på hun. Jeg får egentlig alt jeg vil ha men jeg vil flytte vil ikke ha ting vil bare ikke bank. Hater skolen også, vil bare spille hele dagen. spiller også hele dagen, moren min er alltid sint, aldri nesten sett hun glad, noen ganger vil jeg bare kvele hun til døden, fordi hun sier at hun skal gjøre det mot meg hele tiden, hvor mye straff kan hun få for å si det og slå meg og sånt. Og hva er straffen min hvis jeg gjør noe sånt mot hun? hilsen en gutt på 13 som har helt fucked up liv. dette er del 2 av den jeg sendte rett før den på samme tema.

SVAR

Besvart 15.12.2018 15:53:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Mange barn og ungdom lever med vold og overgrep i familien, fra kjæresten eller fra andre. Men det er ikke alltid de tenker på dette som vold. Det viktig å vite om det er vold du opplever.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle