Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg vite at utleier ber om riktig sum for strømforbruk?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på om det høres riktig ut at en månedlig strømregning er på 3100 kroner? Vi er fire som bor i kollektiv og utleieren ber meg om 775kr i strøm. Jeg syns det høres litt mye ut, spesielt for Desember når tre av oss var borte 2 av de ukene. Hva er vanlig gjennomsnittlig strømregning for fire personer? Høres det ekstremt drøyt ut, eller er det sannsynlig dersom det er mye pc-bruk?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer