Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvem skal betale for skade i fellesarealet i borettslaget?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg eier en leilighet i et borettslag. En nabo i borettslaget leier ut til en person som har hatt en fest og en av gjestene har knust et vindu i fellesarealet. Styret virker usikre på hvem som skal betale for dette og det kan nå virke som om de vil at alle skal spleise. Jeg mener dette ikke er riktig og at dersom gjesten ikke er villig til å betale så må enten leieboer eller eier av leiligheten som hadde festen betale for kostnadene. Kan noen hjelpe meg å svare på hvem som skal betale for dette og gjerne henvise til lovverket der dette står. Det står ingenting om dette i borettslagets husordensregler. På forhånd takk

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer