Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan kjæresten til utleier, som jeg bor med, komme inn når utleier er borte?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg leier et rom i en 3-roms leiligheten. Jeg har bodd her i 2 uker nå. Utleier som også bor i leiligheten er vekkreist, og har ikke vært hjemme i perioden jeg har bodd her. En lørdagsmorgen sender utleier melding på facebook at kjæresten hans skulle hente noe. Denne meldingen ser jeg når jeg våkner noen timer senere. Når jeg våkner har kjæresten allerede låst seg inn, og jeg kan høre at hun er i telefonen med uteleier. De diskuterer at det er rotete. Jeg hører også at hun tar bilder. Jeg gir ingen tegn til at jeg er hjemme. I dagene før var jeg syk, og hadde ikke vasket eller ryddet. Vaskemaskinen hadde også røket noen dager før, slik at oppvasken hadde hopet seg opp. Jeg vet utleier ikke har lov å låse seg inn uten avtale når utleier ikke bor der, men hvordan fungerer det når det utleier bor der, og det er kjæresten som henter noe? Har utleier lov til dette uten mitt samtykke?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer