Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg flytte ut når kontrakten går ut, selv om utleier sier jeg må bli?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg leier en sokkelleilighet og ønsker å flytte. Jeg har en tidsbestemt leiekontrakt der leieforholdet startet den 01.08.2018 kl. 12:00 og opphører uten oppsigelse den 31.01.2019 kl. 12:00. Jeg sa i fra allerede i oktober at jeg kom til å flytte. Min utleier sier at han skrev feil i kontrakten, det skulle stå 07(juli) ikke 01(januar) og at jeg bryter den. Han sier at jeg ikke kan flytte og tidsbestemte avtalers minstetid er ett år, derfor er det uviktig om kan skrev feil eller ei. Jeg har sendt han oppsigelse 1 mnd før flytting for å være snill og betalt for å annonsere sokkelleiligheten på finn. Har han rett eller kan jeg flytte? I følge kontrakten er leieforholdet bare 6 måneder.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer