Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Utleier krever penger ett år etter jeg flyttet ut. Må jeg betale?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er oppi en situasjon fra tidligere eier som vill ha penger for en TV som ble øddelagt på en fest før jeg flytta ut. Saken er at denne leietakeren flyttet til Thailand 1 år etter jeg flyttet ut og kuttet all kontakt med meg. Nå har denne personen flyttet hjem igjen og pusser opp plassen og nå krever penger for å ikke ha snakket med meg eller sett hvordan det så ut før jeg flyttet. Det var ikke noe disposum når jeg leide og lurer på har denne personen rett på pengene etter 1 år ? Eller er det mitt ansvar å betale ?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer