Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg undertegnet leieavtalen, men får ikke svar fra utleier.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som har bodd et år i England og skal flytte tilbake til trondheim for å studere. Jeg var i kontakt med noen om å leie en hybel og fikk tilsendt leiekontrakt som jeg signerte og sendte tilbake. Jeg sendte forespørsel om å få den signert tilbake slik at jeg kan føle meg sikker på at avtalen er gyldig for begge parter og ikke bare meg. Jeg har ikke lykkes å få kontakt etter gjentatte forsøk, og nå er jeg redd for at huseier kan trekke seg fra kontrakten, siden han ikke har skrevet under, men jeg kan ikke trekke meg fordi jeg har sendt tilbake min signatur på kontrakten. Jeg skal snart til trondheim og redd for at jeg kan ende opp uten plass å bo. Jeg har derfor starter dialog med andre utleiere, men aner ikke om jeg kan gjøre en avtale med noen andre før jeg har hørt fra den første huseieren... kan jeg trekke meg når jeg tydeligvis ikke får noe svar?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer