Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Makshøyde på gjerder.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en spørsmål angående gjerdet. Hvorfor er gjerdene i Norge så lave? Er det fordi det ikke er lov å ha høye gjerder eller er det sånn de vil ha det? Vi ønsker høye gjerder rundt eneboligen oss, men vi er veldig usikkert på om det er lov eller ikke? Vi har en luksus villa som er bygdt ferdig 2018, siden vi har lave gjerder så har vi sett mange mennesker som står og ser på huset og det er litt iriterende og vi føler ikke oss komfortabele derfor har vi bestemt for høye gjerder over 3meter, men vi er veldig usikkert på om det er lov i norge siden nesten ingen har høye gjerder. Går det ann å ha gjerde over 3 meter da? Eller er det ikke lov?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer