Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg anmelde en gutt i kollektivet mitt?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har bodd i et kollektiv i snart 2 år. I sommer fikk vi inn en ny gutt. I starten virket han grei, men etterhvert har det blitt problematisk. Han er sen med leien, og bråker ofte på natten som holder oss våken. Den siste uken har han kommet hjem overstadig beruset. Han virker truende og jeg er redd i mitt eget hjem. Ved en anledning gikk han inn på soverommet mitt og kledde av seg. Han gikk til slutt ut, men han var veldig beruset, hevet stemmen og virket truende. Hva kan jeg gjøre? Vi er alle under en felles kontrakt. Er dette tilstrekkelig for en politianmeldelse?

account_circle
AKTUELT NÅ

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer