Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Tett do i kollektiv

account_circle

SPØRSMÅL

hei, Jeg har bod i et kollektiv i snart et år. den ene doen av 2 doer har blitt tett for 7. gang. Vaktmester har sett på den og fikset den 5 ganger og rørlegger har sett og fikset på den 1 gang og han fant ingen feil. Nå er den tett igjen. Vi bor 2 jenter og to gutter og jeg deler bad med hun andre jenta, og pga at den andre doen er utrolig møkkete vil vi ikke bruke den. Vaktmester kommer å fikser doen om det ikke er helligdag eller hel, men det blir veldig irriterende og vanskelig for oss når doen går tett så fort uten at vi har gjort noe utenom det normale. Hva skal jeg gjøre kan jeg kreve noe erstatning?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer