Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Må jeg betale for strøm som den jeg har fremleiet til har brukt?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fremleiet rommet mitt i kollektiv ifjor. Det bodde flere andre personer der da jeg gjorde det, som jeg ikke vet hvem er. Da jeg flyttet meldte jeg flytting til BKK, ettersom strømmen sto på mitt navn. Nå har jeg fått en strømregning på 5100kr for 2mnd, hvor jeg ikke har bodd der. Han jeg fremleiet til nekter å betale fordi han mener det er for mye. Jeg har prøvd å kontakte husleier, som mener jeg skal betale dette og nekter å sende meg nummer til de andre som bodde i kollektivet i perioden. Har jeg noen rettigheter her eller må jeg betale 5100kr i strøm for andres strømforbruk?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer