Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva skjer hvis jeg tar med skadedyr inn i boligen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og kjæresten skal flytte inn sammen. Jeg har skrevet min første kontrakt. Venninna mi snakket om skjeggkre og jeg har derfor noen spørsmål: Jeg vet at jeg og kjæresten ikke har noen form for skadedyr, men hva skjer om det plutselig dukker opp i leiligheten vi leier. Vi leier gjennom et stort firma og jeg er derfor redd at de hadde forlagt at vi skulle betalte flere titals tusen kroner om dette hadde skjedd. Ettersom det kunne spredd seg til andre leiligheter. Jeg har forsikring, men den dekker bare kakkelakker og veggdyr. Jeg har studentforsikring. Grunne til at jeg er redd er som sagt at dette er min første kontrakt jeg har skrevet og er redd at om noe slikt hadde skjedd hadde jeg blitt belastet så mye økonomisk at jeg ville hatt gjeld hele livet.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer