Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg få bort tanken om at huset vårt ikke er fint nok?

account_circle

SPØRSMÅL

Hver dag synst jeg det er flaut å dra til skolen fordi når jeg går ut døra er det et fortau rett utenfor der mange skoleelever går det er veldig flaut fordi når eg går ut døra ser alle på meg og jeg føler jeg har et veldig stygt hjem og at bare fattige bor der og vi har jo ikke egt så mye penger men vi har råd til det vi trenger. Men vet ikke hva jeg skal gjøre jeg får bare så panikk hver gang jeg går inn og ut døra og nær jeg er med mamma blir jeg alltid så sur på henne fordi jeg vil fort inn så ingen ser oss:( og engang i 6 klasse sa en i klassen min at mange narkomaner bodde i område og at det er rart at jeg bor der og etter det er jeg så usikker og tørr nesten ikke ha med folk hjem det er flaut. Huset er ikke så ikke inni men ser forferdelig ut utenpå og det er veldig lite. Hva skal jeg gjøre for å få bort denne tanken klarer ikke stoppe å tenke på det?:(

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer