Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg få lån til å betale skolepenger?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg tenker å flytte ut nå til sommer. Skal starte på en privatskole. Ønsker dermed å ta lån fra Lånekassen. Lurer på om jeg må betale tilbake lånen? Leste at det er mulig å få lån byttet opp til stipend? Isåfall har det noe å si at det er privatskole? Hvor høye karakterer må jeg ha for å få lånen gjort om til stipend med tanken på at jeg skal leie ut leilighet. Har det noe å si om jeg leier ut leiligheten med noen andre? Kan det føre til lavere stipend? Blir det også vanskeligere å få stipend med tanken på at jeg ikke er norsk statsborger? Eller har det ikke noe å si. Hvis lånet blir gjort om stipend må jeg da betale noe tilbake? Takk for svar

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer