Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er i tvil om det er riktig for meg å flytte til utlandet for å studere.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg flytter hjemmefra om ca 5 uker, jeg Flytter alene til utlandet for å gå skole. Jeg flytter hovedsakelig pga hjemmesituasjon, mistrivsel og behov for å komme meg bort. Jeg Skal bo på hybel/kollektiv der. Vi har bodd der tidligere så er kjent i omerådet osv, men tror det kan bli litt rart/vanskelig å venne seg til å bo i et annet land og å bo alene å ha fullt ansvar for seg selv. Har du noen tips til det? Jeg gruer meg samtidlig som jeg har veldig lyst å dra og savner da vi bodde der, jeg føler jeg virkelig trenger dette, men samtidlig vet jeg ikke om jeg gjør det rette.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer