Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva gjør jeg når jeg ikke har noe sted å bo i Oslo?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skal ta tog til Oslo om to dager for å være student i UiO, men jeg har fremdeles ikke fått noe studentboligplass. Jeg har ventet i tre måneder på svar, har oppdatert ønskelisten og alt, men har fremdeles ikke fått noe tilbud på boligplasser. Jeg frykter for at jeg må leie hotellrom, og må sover der i flere netter til jeg får svar, siden det vil koste meg en formue. Jeg har spurt folk på Finn om de har ledige boligplasser, men de fleste har sagt nei, sett meldingen, men ikke svart eller ikke har sett meldingen min i det hele tatt. Jeg må uansett reise, siden jeg vil ikke miste studieplassen min... Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre mer

account_circle
AKTUELT NÅ

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer