Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er autist, skal flytte på hybel. Gruer meg Jeg har utfordringer med mye.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er autistisk og gruer meg til å flytte hjemmefra neste år. Jeg er ikke spesielt flink til å vare på meg selv, sliter med å få i meg nok måltider fordi jeg glemmer den, har problemer med å gjøre klesvask fordi jeg glemmer den og jeg sliter med å ta på klær (veldig sensitiv på hendene), har problemer med å vaske hus på grunn av lyder og lukter, kan få diverse panikkanfall og slikt... er det noe jeg kan gjøre? Det er 8 timer i bil mellom der jeg må bor og der jeg vil studere, og jeg vil ikke la problemene mine stoppe meg. Jeg er også redd for å bo i hybel, da lyder og folk er ekstremt vanskelig for meg. Bare det at det er noen andre i huset tapper meg for energi. Jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal fikse dette.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer