Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Naboene mine plager meg. Kan jeg heve leieavtalen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har flyttet inn i en leilighet med bindingstid i kontrakten + oppsigelsestid. Etter å ha bodd her i to måneder har jeg merket veldig mye galt. Hovedproblemet er at jeg ikke føler meg trygg i bygget og jeg blir plaget av de andre som bor her. Prøver å komme seg inn og banker på døra hele tiden. Er en ekstrem lang liste med ekle hendelser + at vannet ikke funker og vinduet er ødelagt. Hvis man er redd og ukomfortabel i leiligheten og man har god grunn til det, er det et fungerende grunnlag for å endre eller bryte ut av leiekontrakten? Burde ikke også utleier ha plikt å fortelle at bygningen er full av alkoholikere og rusmisbrukere?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer